Hemsida till salu

international traffic 2020
Google Analytics

-konceptet lanserades 2018, har besökts från alla länder i världen och besöks i genomsnitt från 174 länder per vecka.

elektriskmoped.se-projektet startades ursprungligen av PageSpeed.PRO som en demomiljö för att bevisa ny teknik för internationell SEO och webbplatsprestanda .

Gratis verktyg från PageSpeed.PRO: kritisk CSS-generator och webbplatstester.

e-scooter.co-plattformen har behållit topp 10-positioner i Google i många regioner i världen i mer än fyra år. Som ett exempel, idag 2023 rankas plattformen #1 i Google för den högtrafikerade söktermen "citroën ami" i många länder i världen.

google citroen ami finlandgoogle citroen ami thailand

Googles annonsintäkter

Med flera års engagemang kan den internationella onlineplattformen nå en Google AdSense-annonsintäkter på €40.000 till €100.000 EUR per år.

Import/export affärsmöjlighet

Dagligen skickar hundratals köpare från nästan alla länder i världen en köpförfrågan för en elskoter som ännu inte är tillgänglig i deras land.

För vissa länder skickas köpförfrågningarna automatiskt vidare till lokala affärspartners för hantering och över 50 000 köpförfrågningar väntar för närvarande på att uppfyllas. De väntande köpförfrågningarna kan ha ett direkt inkasserbart intäktsvärde på 30 miljoner euro. De hundratals nya förfrågningar per dag kan generera ett företag värt 50 miljoner euro per år eller mer.

Expansionsmöjlighet

Genom att expandera till specialiserade kategorier som lätta motorcyklar, små elbilar, båtar eller till exempel APE och små lastbilar i Indien, kan Googles annonsintäktspotential vara 5 till 10 gånger så mycket.

Indien är den största marknaden för skotrar i världen med 19 miljoner försäljningar av nya skotrar per år.

Under de närmaste åren förväntas över en miljard människor i Indien börja använda internet för första gången och de föredrar sitt lokala språk. För ungefär två månader sedan gjordes plattformen för Indien tillgänglig på flera lokala språk.

  1. https://hi.cleanscooter.in/
  2. https://ta.cleanscooter.in/
  3. https://mr.cleanscooter.in/
  4. https://bn.cleanscooter.in/

Google riktar sig specifikt mot det: google next billion usershttps://nextbillionusers.google/

Även den indiska regeringen: https://indiacsr.in/what-you-should-know-about-the-next-billions-internet-users/

Med flera års ansträngning är det möjligt att nå upp till 100 miljoner seriösa köpare per år globalt.

Premiumdomäner

Den internationella plattformen har flera premiumdomäner som kan vara värda mer än € 25 000 Euro, "outvecklade". Till exempel e-scooter.nl eller 'scooter.gr' (σκούτερ.ελ).

Strategisk partner för internationell framgång online

Alternativt, tillsammans med försäljningen, kan internetoptimeringsteknikföretaget PageSpeed.PRO behålla en roll som aktieägande affärspartner för att hjälpa till att säkra onlineplattformens internationella framgång online.

Kontakta oss på info@pagespeed.pro eller fyll i formuläret nedan för att lämna ett erbjudande.

Skaffa hemsida