Denna webbplats är till salu !

international traffic 2020
Google Analytics

elektriskmoped.se är en del av en internationell plattform som har skapats för att främja rena mobilitetslösningar .

-konceptet lanserades 2018, har besökts från alla länder i världen och besöks i genomsnitt från 174 länder per vecka.

2018: el -scootermarknaden i trubbel

Redan 2018, i Nederländerna, gick många e-scooter-uppstart i konkurs och tillgången till elektriska skotrar var begränsad, medan Nederländerna, tillsammans med Norge, var en pionjär inom EV i Europa.

Än idag 2021 vägrar importörer av några större märken, såsom Kymco med +20 000 ivriga väntande köpare (härledda från antalet förfrågningar i den här guiden) att sälja elektriska skotrar och fortsätter att sälja sina lukrativa bensinskoter. Detta indikerade att en övergång till el kan vara mycket svårare i många andra länder, för miljarder köpare globalt, under de kommande decennierna eller ännu längre.

Money maker för skotersäljare: underhållstjänst

Den största pengatillverkaren för lokala skotersäljare (återförsäljare) har varit underhållsservice. Med elektriska skotrar skulle bokstavligen upp till 90% av underhållskostnaderna falla bort. Detta orsakar ett stort problem för den gamla affärsmodellen för återförsäljare och det förhindrar övergång till elektriska skotrar i många länder.

air pollution

Luftföroreningar av bensinskoter

Bensinskoter är bland de mest förorenande fordonen. Vissa äldre modeller avger mer luftföroreningar än en bil.

I staden Bangkok genererar mopeder så mycket som 60% av luftföroreningarna medan de bara står för 10% av den totala bränsleförbrukningen från trafiken i staden.
Sparkcyklar är tunga förorenare, vilket framgår av ny forskning av europeiska forskare i tidskriften Nature Communications . Föroreningarna är så dåliga, skriver författarna, att EU -kommissionen tror " att skotrar kommer att släppa ut mer luftföroreningar än alla andra fordon kombinerade i Europa år 2020. "
Source: Forbes

Online guide: en hjälpare för marknaden

e-scooter.co avsett att hjälpa till att marknadsföra elektriska skotrar för att visa köpare att alternativ till bensinskoter redan finns i syfte att främja en övergång till ren rörlighet för hälsosam luftkvalitet i städer.

Allt fler EV -startups är mindre företag med mindre budgetar som inte har medel för internationell försäljning och logistik. Onlineguiden gör det enkelt för köpare i alla länder att få en överblick över de senaste elbilarna från hela världen.

Människor från många länder skickar regelbundet ett mejl, bara för att säga tack. Online -guiden är populär i många länder i Europa, som inkluderar Italien och Tyskland, och i länder i Asien inklusive Japan.

Onlineguiden är värdefull för många parter, inklusive startups och stora motorcykelmärken.

Online -guiden är en affärsplattform online för elektriska skotrar som ger många möjligheter.

Framtidsutsikter: grönt blir rent

Ordet ren i förhållande till fordon och teknik kan vara ett bättre perspektiv än "grönt" eller "elektriskt" eftersom det ser några steg längre än bara elektrisk framdrivning eller teknikens påverkan på miljön. Termen ren ger ett tydligt perspektiv på resultat, både för miljön, för människors hälsa och även för köparens ekonomiska hälsa (maximal kostnadsbesparing = ren).

Elektrisk framdrivning skulle inte räcka. Det finns mer som förorenar. Med termen ren kommer man också att titta på återvinning och källan till bränsle/kraft. Ett exempel skulle vara att sälja fordon i par med en solenergilösning (ekonomiskt, för att spara kostnader också).

Termen ren är mer synonym med "ärlig" när det gäller teknik än termen grönt .

För inspiration, se cleantechnica.com

Clean TechnicaRISE RESEARCH INSTITUTES OF SWEDENSwedish Cleantech 2Cleantech Östergötland 182Cleantech Scandinavia

Till salu

Online plattformen för elektrisk scooter är till salu.

Med onlineplattformen ingår premiumdomäner för flera länder.

Skicka ditt erbjudande till info@e-scooter.co eller fyll i formuläret nedan.

Ansökningsblankett