Import/export partnerskap

international traffic 2020
Google Analytics

elektriskmoped.se är en del av en internationell plattform som har skapats för att främja rena mobilitetslösningar .

-konceptet lanserades 2018, har besökts från alla länder i världen och besöks i genomsnitt från 174 länder per vecka.

Dagligen skickar hundratals köpare från nästan alla länder i världen en köpförfrågan för en elskoter som ännu inte är tillgänglig i deras land.

Medan för vissa länder skickas köpförfrågningarna automatiskt vidare till lokala affärspartners för hantering, men över 30 000 köpförfrågningar väntar för närvarande på att uppfyllas.

Det finns en stor möjlighet att möjliggöra en verkligt global internationell logistiktjänst som gör det möjligt för köpare från vilket land som helst att köpa fordon från andra länder till lägsta kostnad och med högsta kvalitet pålitlighet.

Affärsmodellen kan vara transaktionsbaserad så att den kan skalas effektivt och har låg risk i större skala.

För vissa skotermodeller från asiatiska länder är köpare i Europa lätt intresserade av att betala upp till 3 000 euro mer så att det kan finnas en betydande marginal för vissa nyligen släppta modeller från hela världen.

De väntande köpförfrågningarna kan ha ett direkt inkasserbart intäktsvärde på 30 miljoner euro. De hundratals nya förfrågningar per dag kan generera ett företag värt 50 miljoner euro per år eller mer.

Vi söker en affärspartner som har kapaciteten och talangen som krävs för att bygga en framgångsrik och innovativ verksamhet.

Finansiell investering krävs.

För mer information, vänligen kontakta oss på info@philosophical.ventures eller fyll i formuläret nedan.

Ansökningsblankett